Mitt 30-årskalas

Idag fick jag ett 30-årskalas av maken. Ett väldigt väldigt mysigt kalas som han fixat, bjudit några vänner och våra familjer och vi fikade och hade det jättekul. Jag fick lite presenter och hade verkligen en toppendag! Somnar med ett leende på läpparna nu om en stund skulle jag tro, så trött så och så himla glad. Jag har alltså inte lyft mer än ett halvt finger för detta kalas, så lyxigt. Hann färga håret och allt! Och spenderade förmiddagen idag med att gå på ikea med barnen och köpa byrå till bebis medans maken roddade här hemma. Som sagt, lyx! 


5 reaktioner till “Mitt 30-årskalas”

 1. Hej,
  har följt din blogg av o till i flera år. jag minns att du umgicks med en svensk tjej (minns inte namnet på henne) som också hade en blogg! Hon var/är gift med en turkisk fotbollsspelare. dom hade en liten hund tillsammans. har försökt att leta mig fram till henne blogg utan framgång. vet du kanske vem jag menar? hade varit trevligt att få reda på hennes blogg eller istagram!
  trevlig dag
  / Johanna

   1. Hej, tack för dit svar. tror du att jag kan få hennes insta, även om den är privat kanske jag kan testa o skicka en förfrågan till henne.
    take care 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *