Morfar ❤️

Den här helgen började på sämsta tänkbara sätt, ett telefonstamtal kl 9 på lördag morgon… min älskade älskade morfar har dött… finns ju inte ord! Finns ingen annan människa som är som min morfar, helt unik och helt underbar människa. Så älskad och så saknad. Han var 81 år och drev fortfarande sin firma, sitt livsverk med sån stor passion. Och den kärlek han hade och visade för alla oss barn, barnbarn och barnbarnsbarn lever vidare i våra hjärtan så länge vi lever.

Älskade morfar… jag kommer sakna dig i resten av mitt liv, du kommer för alltid fattas mig, samtidigt är jag så glad och tacksam för varenda minut jag har fått med dig… att livet kan bli så totalt annorlunda på en sekund, och ändå så fortgår allting runtom precis som inget har hänt, när ju allt har hänt. Det är så obegripligt. Och sorgen är så fruktansvärt tung… älskade älskade morfar, vi var inte redo att förlora dig än!

4 reaktioner till “Morfar ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *