Morgonyoga

Idag testade jag för första gången morgonyoga här hemma. Valde ett morgonpass från Yoga with Adrienne som youtube-kanalen heter och det var superhärligt. Vilket sätt att väcka och stärka kroppen. Önskar göra detta lite då och då iaf. Precis vad jag behöver på mornarna när jag ibland är så stel i kroppen att det knappt går o klä på mig haha. Nu känns kroppen pigg och allert och knoppen likaså. Fast, det bästa för att få en bra start på dagen främst mentalt men även med dom underbara rörelserna är ju fajr, morgonbönen. Alhamdulillah. Bästa ❤️

Yogan känns som att den kan komma att vara min enda styrketräning nu ett tag framöver. Tänker hela tiden att jag ska köpa träningskort men nä… hoppar nog över. Får yoga mera och promenera på. Så har jag ”tjänat” några tusen kronor haha! Samt att den tid min man är hemma vill jag faktiskt vara med honom och barnen, alla tillsammans. Vill inte åka bort o träna då. 

Nu ska disken in i maskinen och sen blir det attt gå och handla lite mat. Så det blir ju ett till träningspass bara där haha. Vad ska ni göra idag? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *