Något från idag och något till imorn ♥

Ska gå och lägga mig på spikmattan, vill bara visa er några av dagens bilder ♥

Dagens helsvarta outfit – plus vinröda heels

091015

Dagens downer…

IMG_2364
Och så något till imorn, och många fler dagar ♥

IMG_2358

Fler ännu roligare bilder dyker upp om nån timme, nu SPIKMATTA ♥

0 reaktioner till “Något från idag och något till imorn ♥”

  1. Jag blir verkligen nyfiken på det här med spikmatta nu alltså, du verkar ju använda din väldigt flitigt. Men det är förstås olika saker som funkar för olika personer, jag hoppas att min ryggvärk ska försvinna när jag blivit lite mer vältränad igen.. om inte ska jag nog kolla om min skolios har blivit värre. Men en spikmatta ska jag nog inhandla vilket fall! Hur kraftig skolios har du förrästen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *