New lovers for mama ♥

Jag har beställt dom underbaraste skorna jorden skådat för under 200!!!! Alltså jag har precis upptäckt det geniala med Nellys underbara skosida, priserna går från 69 till 3995!! Helt lovelii juuuu ♥ Jag ska iaf, när jag har mer pengar än just nu (ni som är nya kanske missat att jag varit frivilligt arbetslös ett halvår och precis börjat jobba igen, mindre frivilligt) så ska jag lätt glida in och klicka hem MINST två par till!! Fast jag håller mig till dom som kostar max 400, fanns sjukt mkt fint så det räckte och blev över med den prislappen. MEN, nu ska vi prata om dom sjukt opraktiska, sjukt kalla men StopMyHeartGorgeus 14cm heelsen som jag nyss klickade hem! Jag har ju precis beställt ett par 7 cm praktiska från H&M, så jag behövde balans. Haha, nejdå men jag blev fasen kär i dessa skor och alla recensionerna verkade väldigt positiva så jag kunde inte låta bli o klicka hem dom… Shoefection it is ♥

KOLLA ♥

ForMama

Lilla bilden är en länk

Yangon SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

UPDATE: I vinter får jag helt enkelt njuta av dom med strumpbyxor i, fast med bara kika på dom på deras plats på skohyllan (läs: hatthyllan)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *