November the 2 ♥

Och så var det november… jag vill INTE!! Kommer ni ihåg, det var inte alls länge sen jag skrev att nu är det september fasen vad det suger… och nu är det november, och om september sög så vill jag nu dra nåt gammalt över mig, gå i ide i min dundersköna Everestparka och inte komma upp förrän i mars!! Jag hatar mörker, kyla, regn, snö och rusk. Jag hatar att frysa och att behöva klä sig i tio minuter bara för att man lär ha så många lager! Ni kan alltså kanske börja utläsa att det här halvåret vi är inne på nu är inte direkt min favorittid!! Meeeen nu ska jag inte gräva ner mig i skiten utan jag ska ändå försöka se ljuspunkter och försöka hitta nåt som kan muntra upp. Till exempel så kan man utan att få konstiga blickar ha sotade ögon och snygga stickade tröjor nu ju, vilket ju är assnyggt!! Och när det är ny säsong får man köpa nytt, det vet ju alla, sen att det inte direkt är min favoritsäsong tänkte jag försöka väga upp och köpa ett par riktigt heta skoletter från Din Sko, jag har ju ett par presentkort där ^^ Fick ju presentkort på så mkt som 250 av två kompisar i present så jag tänkte spendera dom väl när nästa lön kommer!

Men höstens stora uppmuntran…. Lillebror har fyllt 20 idag *FANFAAAAR* kan ni tänka er att jag har en lillebror som är 20 år?? Så stora vi är nu hörrni!! Den allra yngsta i min syskonskara har slutat vara tonåring, nu är vi vuxna allihopa ♥ Det var inte så mkt kalas idag dock, var en liten fika (SÅ GOTT) hos mamma för o uppmärksamma födelsedagsbarnet, på lördag blir det större kalas!! ^^ Då ska vi vara hos mig och maken och det kan väl väntas en del tårta och annat gott kanske om jag får gå loss i köket ^^

Födelsedagsfika dress up ♥

091102Tänk, första gången ni ser mig i jeans på *letar i outfitarkivet* 2 månader 😉

Några snygga bilder från mammas hus ♥

månsMammas och hennes sambos ena kisse – Måns. Han är väl bara för snygg!!

candleVi tände ljus för våran älskade lillebror  ♥

mirrorOch en puss till mina läsare i mammas underbart vackra spegel ♥

Nu ska jag fixa nån snabb matlåda till imorn (ev mackor) och sen kika lite på tv o mysa med maken! Snart är det läggdags för denna trötta slitna hårt arbetande hustru ^^ Kul o kalla mig själv hustru ju! XoXo

0 reaktioner till “November the 2 ♥”

  1. Usch ja, hösten & vintern är mörk & kall…. Och hal! Men så fort slasket försvinner och den riktigt krispiga snön kommer fram så blir det lite mysigare (& ljusare) iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *