Nu ska vi synas

Nu när vi ändå går hemma så passar vi på att förse vagnarna med reflexer här hemma. Bee och Yoyo hade redan från förra året, men Foxen hade inte en enda reflex. Vi har ju knappt lämnat hemmet sen det började bli mörkt före barnens läggdags pga alla sjukdomar, men, nu är reflexer fixade iaf. Äntligen! Och Yoyon behövde skruvas åt i en skruv i knäleden som jag mejlat med jollyroom om så det tog jag också tag i idag. Nu är dom redo att rulla igen, både stor och liten.

När det gäller reflex på barnvagn så är jag team Pogu, köpte mina här och har haft det på alla mina vagnar sen Pogu lanserade sina reflexer. Dom är helt klart bäst av allt jag testat. Ramlar inte av i tid och otid, förstör inte utseendet på vagnen och dom syns superbra! Sen har jag hängt en reflex på sufletten också. Det kan aldrig bli för mycket reflexer ju. Nu måste jag ta itu med disk och middagsmat här hemma… även om ork och inspiration lyser med sin frånvaro, idag igen haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *