nya sjalar ♥

När jag var i Stockholm, närmare bestämt i Tensta gick jag o köpte en massa nya sjalar! Jag köpte hela 9 sjalar, 4 amtas, 1 underslöja och en massa nålar… nu ser jag fram emot att få använda dom alla! Underbart snällt av alla systrar som var med mig till butiken att vänta på mig så pass länge som jag var där inne o höll på o vända o vrida o slita i alla sjalar jag såg för att hitta dom finaste. Men det är ju så fantastiskt billigt där så jag kan ju inte hålla mig själv i schack! Allt detta köpte jag för endast 375 spänn, och det var det gott och väl värt! Jag tror att jag ska ha den som är lite puderrosa-aktig i färgen idag, med en svart amta under, det blir nog fint!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till mamma för en riktigt spontan och härlig liten grillfest ♥

sjalar
Jag tror BTW att jag bränt ansiktet lite, svider litelitegrann nu… måste solkräma mig innan vi åker!

4 reaktioner till “nya sjalar ♥”

  1. Hej! Vad heter butiken du var i och köpte det här? Jättefina sjalar! Jag vill åka dit men hittar ingen info om vad den heter… 🙂
    Du får jättegärna skicka mail till mig så jag inte missar ditt svar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *