NYA SOFFAN!!

Alltså, den är heeeelt underbar!! Och den är enorm!! Supersnygg, mysig och superkul att hoppa och busa i hihi. Stora myshörnan (sk cosy hörn) är hela familjens favoritplats, ni skulle ha sett Selmas reaktion när pappan ockuperade hela myshörnan… han fick ju glatt maka på sig en bit han. Den levererades och monterades av Lindolms-killar medans jag och lillan var på öppnis, LYX!! Vi fick ju hemleverans och montering på köpet eftersom den var på utförsäljning. Jag älskar att den är så stor, men ändå har vi massor utan golv kvar! Och färgen, mörk mörk grå… I just love it! En av mina bästa vänner har samma modell på soffa och ända sen jag för första gången satt i hennes soffa har jag velat ha en likadan. Helt underbart! Så man kan gosa i den hörnan alltså… jag och Selma provgosade idag när vi hade middagen i ugnen och så många vi får plats i den när vi så småningom får gäster.

Ikväll efter middagen så åkte vi till Rusta och inhandlade matta och kuddar. SÅ SNYGGT blev det alltså… den turkosa mattan var verkligen inte alls vad vi hade tänkt oss när vi gick in på Rusta den där dagen då Selma var hos farmor och vi hade all tid i världen att leta rätt inredning till oss. Utan vi spanade på alla möjliga gråa, beiga, silvriga och bruna… men så fick vi syn på denna underbara turkosa mattan! Kärlek vid första ögonkastet, och den blir verkligen pricken över i. Kuddarna är också superfina, och till superpris dessutom. Det lär nog inhandlas fler kuddar, och så ett par, eller fem, plädar hihi.

IMG_4882

IMG_4870

IMG_4874

0 reaktioner till “NYA SOFFAN!!”

  1. Jätte snyggt och ser bekvämt ut maa shaa Allah
    Hemleverans och montering = såå underbar lyx hehehe

  2. Har en liknande soffa men utan den ena hörnan som går ut så har som ett L, och denna soffan var otroligt fin och stor 🙂 grattis till soffan, soffa kan man inte ha för mycket av det ska vara stort 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *