Off to the train to Norrland ♥

Nu ska jag bege mig till tåget som ska föra mig upp till mina rötter långt, låångt upp i Norrlands skogar ♥ Första stoppet, efter en ca 11 timmar lång tågresa, min mosters hem i en liten by utanför Gällivare. Jag har inte varit där på många, många år och sen dess har min moster hunnit flytta, så jag är väldigt nyfiken på hennes nya hus! Dessutom finns det otroligt vacker natur där… tyvärr är det en stor fet teknikskugga över den byn, så i värsta fall (om inte min moster har internet) kommer jag varken ha mobil eller internet på flera dagar! Inte förrän vi kommer till mormor och morfar i Kiruna kommer jag kunna använda min mobil igen (heeemskt!!) och dit åker vi på söndag eller måndag. Men jag tror att min moster har internet, och i så fall kommer jag ju kunna blogga i alla fall.

Vid denna älv kommer jag att befinna mig i några dagar med början imorn bitti ♥

torne älv

Resans outfit ♥

100401

Nu ska jag iaf bege mig, resefeber? JAA MASSOR! Take care all of you ♥ Salam aleykum


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *