Onsdag

Onsdag och vi förbereder kalas inför söndag! Här har nämligen redan börjats med bakning, vilket jag i vanliga fall inte är så bra på att göra med framförhållning. Hejja mig! Ett stort lass med bullar ligger redan i frysen och idag vankas det nog småkakor tror jag bestämt. Selma är fortfarande hemma från föris då hon hostade lite imorse men, alltså har ju inte hostat sen dess så hon hade nog gott och väl kunnat gå… blir föris imorn mao! Nu ska vi klä oss och ta oss mot affärn bara för vi glömde såklart en ingrediens igår när vi var och handlade. Rätt irriterande men men… solen sken från klarblå himmel men innan jag ens hade hunnit ur pyjamasen och diska undan från gårdagens bakning så hade det blivit mulet. Så himla trist! Vill ut i sol! Få ny energi påfylld… hoppas solen kikar fram igen här om en liten stund. Elias har önskat pannkakstårta till kalaset också, himla gullis! Så pannkakstårta får det bli såklart! Och han vill ha flaggor på hihi… nu blir det dusch, kläder och ut och iväääääg! 

Mina älskade ❤️

9 reaktioner till “Onsdag”

   1. På vilket sätt dömer jag ? Hon firar ju födelsedag och det är haram . Men när hjärtat är dött då gör man synder öppet utan bry sig och detta är inte jag som dömer utan det är vad islam och profeten säger

    1. På ditt sätt att skriva dömer du. Det är en sak mellan Therese och Allah. Gör du vad du tror är det rätta så gör andra som de tror.

    2. ”Anonym” vad sjutton vet du om mitt hjärta??? Skäms på dig alltså… subhanAllah orkar inte ens med såna här diskussioner hela tiden men ge dig INTE på mitt hjärta!!! Du har INGEN aning!!

     1. Som jag sa är det hadith från profeten att när man gör synder och själv inte ens reagerar på dom som tex ni visar öppet i din blogg (födelsedags firande , julfirande, äter godis och kött som inte är halal) då är ens hjärta dött och hjärtat blir dött om man gör för många synder . Varje gång får man en svart prick . Konstigt du inte kan om islam ? Läs på om våran religion så kommer du själv veta vad islam säger och inte . Av din blogg att döma så är ni ju långt ifrån islam vilket är tragiskt men Allah knackar ju inte på ens dörr om man själv inte letar efter honom

     2. Vem har sagt att jag inte visste det där? Det gjorde jag! Grejjen är att du inte förstår vad en blogg är, du BOR inte med mig utan läser några korta glimtar från min vardag då och då. Av din kommentar att döma är du också typ bara ute efter att avskräcka folk från våran vackra religion. Hur tror du det känns om en alldeles ny muslim läser det du skrivit? Då är det stor risk att dom avskräcks! Tänk dig för snälla!

  1. Menalltså…och HUR vet du att hennes hjärta är dött? snälla nån. typiskt exempel på att man tror att religionen sitter on the outside. det viktigaste och största är TAWHEED och AQEEDAH!!

 1. Hej! undrar om du inte kan skriva lite hur eran familj ser på feministiskarörelsen? tex att dela på fl, amma, va me barnen, städa och ta ansvar i hemmet respektive ute?

  tycker det är intressant hur de är i andras familjer. i våran familj delar vi på ekonomin, men jag är hemma och min man jobbar. pengarna räcker precis varje månad. alhamdulillah.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *