onsdagens dagens ♥

Nu är klockan 16.20 och jag har redan hunnit med exakt allt jag ska göra idag förutom middagen då! Jag har dammsugit, skurat golven, dammtorkat, gjort rent toan, bytt kattsant och både bakat frukostbröd och lagat lunch och diskat två gånger. Och jag är så jävla nöjd för dessutom så har jag duschat, sminkat mig och lockat håret även idag. En perfekt onsdag, för om några timmar ska jag även iväg på yoga på frisis och till middag tänkte jag göra köttfärspaj! Just nu har jag slapp tid i soffan framför meningslös tv men ska väl snart göra lite jobb tror jag, ska kolla om det ska göras idag eller imorn men det visar sig.

Idag bjuder jag även på en dagens outfit ♥ lockar, helsvart, svarta naglar och så raggsockar!

101027

Idag fick jag även dammsuga i sovrummet fast maken fortfarande låg och sov, han jobbar numera nämligen nätter så ska jag vänta på att han ska vakna så får jag aldrig städat ^^ men alhamdulillah har sover djupt och vaknade inte! Fick bara köra på låg volym och vara försiktig så jag inte skulle väcka honom.

0 reaktioner till “onsdagens dagens ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *