Öroninflammation

Idag vaknade lillan ledsen och har ont i öronen så vi är rädda att hon åkt på sin första öroninflammation. Hon vill inte äta mat alls, inte ens välling, men gärna glass hihi. Och dricker gärna vatten alhamdulillah. Vi kör på med ipren, alvedon och nässpray och det hjälper alhamdulillah så hon slipper ha omt, men hon är ändå helt slut. Så vi kommer satsa på att se Bilar hela dagen, mysa, äta glass och vila. Mannen min jobbar hemifrån halvdag idag, bra tajmat! Så ska skicka iväg honom efter lite mer glass, saft o sånt. Eller om jag själv smiter iväg på en liten promenad. Vi har haft full fart i några dagar med finbesök, vi har träffat mostrar, kusiner, mormor, morfar och Anders och umgåtts i dagarna 3, berättar mer om det när jag får tid, hur mysigt som helst. Men det kanske inte är så konstigt att en sjuka bryter ut just nu efter all fart vi haft, tyvärr är det ju lite så, och massa olika dagis och skolbaciller har vi bytt med varandra ^^
Nej nu ska jag lägga bort mobilen här och mysa vidare, ville bara kika in och säga hej. Och svaren på frågestunden kommer insaAllah snart. Så fort lillan låter mig sitta lite vid datorn, vilket hon ogärna gör när hon är sjuk. Kom ihåg att ni jar möjlighet att ställa frågor ända tills jag besvarat dom, då ”stänger” jag för fler frågor. Kram på er!

20131101-103837.jpg

0 reaktioner till “Öroninflammation”

  1. Stackars liten! Jag hade själv mycket problem med öroninflammation när jag va liten. Så jag kommer ihåg många turer till sjukhuset och smaken av pensilin. Hoppas att hon slipper det. Krya på henne!

  2. Krya på Selma! Min lilla aylin har med åkt på sin första öroninflammation 🙁 usch och aj i mammahjärtat! Kram på er!

  3. Inte roligt med öroninflammation, har haft ett öronbarn här hemma, jätte jobbigt för dem små! Just nu har vi halsfluss i huset! In sha Allah Selma blir frisk fort och håller sig frisk. Ameen.

  4. Sötnos då, hoppas allt blir bättre med henne snabbt.
    Diggar din blogg fett. Blir faktiskt besviken när ja klickar in mig på din blogg och du inte har uppdaterat med nytt hahaha

  5. Stackars liten♥♥♥ hoppas att hon blir bättre!!
    Du är duktiga som mamma tycke jag Therese!!! Gillar dina blogg inläg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *