Oscha ♥

Idag kom våran alldeles första bärsjal och den är alldeles ljuvlig! Den är ju lite stel såhär i början då den är gjord av bomull och lin. Lin avlastar väldigt bra för större barn så därför valde jag lin. Färgen och mönstret är som att dom vore gjorda för mig alltså. Typ världens finaste! Elias sov ju när jag packade upp den men Selma var mer än villig att ställa upp. Kanske världens mysigaste 4-åring masaAllah. Nu börjar jobbet med att bryta in den, som det heter, så nu ska den knytas och användas, flätas och knådas, sittas på, liggas på, vira in mig i osv osv. Ska bli såååå kul hihi!

IMG_0985 IMG_0993 IMG_1056 IMG_1067 IMG_1075

Selma ville väldigt gärna ta hoppbilder också haha.

IMG_1084

1 reaktion till “Oscha ♥”

  1. Vilken vacker sjal! Hur funkar det att bära Selma i den, avlastar den tillräckligt? Jag tror att det här kan vara den sjal jag ska satsa på, färgen är fantastisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *