Oscha Coeur Fira Ring Sling

Alltså jag drabbades av akut kärlek när Oscha la upp denna sjal till försäljning här för ett par veckor sen. Sålde två av mina vanliga bärsjalar och slog direkt till på denna! Och alltså jag är SÅ glad att jag köpte denna sjal. Så vacker så det pirrar i hela kroppen när jag ser den. Vackrare irl än på bild, omöjligt att fånga denna skönhet med en kameralins verkar det som. Det här är min och Elias första riktiga ringsjal och efter en första promenad med den idag så älskar vi ringsjal! Jag köpte ju en ringsjal för drygt ett år sen, men den visade sig vara hemmasydd och sprack (!!!) tvärs över mitt under användning… Denna är dock en rejäl, stadig och ändå mjuk variant. Helt underbar! Ska bli spännande nu att lära sig denna. Det kräver ju sin teknik det här med ringsjal också såklart. Härligt med en sjal där han kan komma upp och ner snabbt, lätt och ofta nu när han är så stor och gärna vill gå mycket själv. 

Oscha Coeur Fira, vackraste sjalen i världen!  

    
   

3 reaktioner till “Oscha Coeur Fira Ring Sling”

  1. Wow så snygg den är.. har verkligen försökt tycka våran ring sjal senaste veckorna men nej, trots övning tycker jag inte hon sitter bra. Tråkigt då ja behövde något när vi mellanlandar i istanbul exempelvis o ska va där 5 timmar å hon ej kan gå än.

  2. Hej vill bara fråga nått som inte har med inlägget att göra men hur är det egentligen, är det haram att lyssna på musik inom islam? Blir förvirrad för det är vissa som säger det som är oxå muslim men jag kan inte hitta det i koranen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *