outfit ♥

Dagens outfit blidde som sådan, efter att jag bytt om femton gånger ungefär ^^ hade svårt att bestämma mig! Är i stort behov av lite nya kläder också, typ någon ny kofta och nån ny topp och så en riktigt varm stickad tröja är jag på jakt efter, har hittat en kofta på H&M och en tröja men den vart slutsåld medans jag funderade på saken… ska kika runt lite mer på nätet idag men iaf, tilll slut så plockade jag ihop denna outfit av vad jag har i garderoben. Leggings o tunika, otippat va ^^

101111

Idag fotade jag outfits med galen musik på i bakgrunden, det var inte bara en bra idé… det här var typ dom enda tre bilderna där jag inte ser helt utflippad ut ^^ Haha alla andra bara står jag o dansar och armar och ben är åt alla håll! Sååå håll till godo gott folk ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *