På Jungfrubacken ♥

Jag är inte och föder barn, har bara varit lite under isen, därav ingen bloggning.. men idag var awesome ♥ Dagen började väl sådär, maken sov hos sin mamma inatt och hade filmkväll med sin bror så jag var ensam hemma imorse, började därför dagen med att äta frukost framför TVn och se typ 8 avsnitt av That 70’s show. Hade en typ bottenlös hungerskänsla så jag åt, och så åt jag lite till, och så lite till, och till slut så kräktes jag i min näsa.. FAN VA ÄCKLIGT DET VAR! Det var kanske egentligen en sjukt stor sur uppstötning, men det kändes som att jag kräktes.. det var så äckligt och sved så tårarna bara rann! Sen fick jag ett energiryck efter jag tagit en dusch och både röjde upp här hemma och dammsög och diskade, trodde jag aldrig jag skulle orka idag, men det är jag bara glad för att jag hade fel.

Sen träffade gick vi med Natta, Nanner och våra brorsor till ica och handlade inför grillning ♥ Jag och maken bestämde oss för att grilla hamburgare med bröd och dom andra grillade korv, inte så avancerat alltså, men ack så gott det var!! Min mun har inte varit så happy på år och dar! Vi åt dessutom potatissallad till, lyxigt värre. Inget är ju så gott som att äta grillat, ute i solen, med dom bästa som sällskap och dessutom med superfin utsikt och på så sköna filtar!

Bildbomd från den bästa kvällen på länge ♥

IMG_7895

IMG_7900

IMG_7905

IMG_7910

IMG_7916

IMG_7936

IMG_7920

IMG_7947

IMG_7965

IMG_7967

0 reaktioner till “På Jungfrubacken ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *