på väg med posten ♥

Jag fick nyss ett mejl från jotex att mina restade varor har skickats, hurra! Beställde dessa tillsammans med resten av grejjerna som jag fick hem för ett bra tag sen, men dom kommer alltså först nu. Det här är mina favoriter av allt jag beställde så det känns kul att dom äntligen ska komma! Tänker mig att kandelabern ska stå på köksbordet och ljushusen ska stå i vardagsrumsfönstret. Det kommer nog bli superfint! Nu måste jag bara köpa mörka ljus, skulle inte vara lika fint med vita ljus i kandelabern, som dessutom ser otroligt speciell ut och det tycke jag är kul!

ljus

Annars idag har jag tvättat, vikt tvätt, städat lite och diskat, sen har jag kollat tv. Är inte helt och hållet frisk än så jag tar det lite lugnt, imorgon får jag besök så innan dess ska jag dammsuga och dessutom hämta ut ett litet klädpaket på posten. Måste även köpa mig något litet snacks, vi ska ju trots allt ha filmkväll ^^

0 reaktioner till “på väg med posten ♥”

  1. Asalamu aleikum! Jag tänkte bara fråga om du kunde lägga upp bild sen på ljushusen när du fått dom så man kan se hur de ser ut på riktigt liksom? Är nämligen själv intresserad av att köpa just de men tvekar just för att jag gärna skulle vilja se mer hur de ser ut! Vore jättesnällt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *