Påminnelse of idag!

Läs det här kloka inlägget

Mitt personliga tips är, använd inte telefonen till annat än telefon, dvs samtal, sms + kamera, när barnen är vakna. Och inte alls vid matbordet.Så gör oftast vi, i perioder blir det slarv, men dom perioder då vi mår bäst är ju då vi inte slarvar alls. Och det gäller oss alla tre, mest av allt Selma. Det märks direkt på hennes beteende om vi sitter för mycket med telefonerna, då kommer trotsen, allt för att få uppmärksamhet. Då är det bara att korrigera sitt eget beteende och vara med henne och då blir det bättre nästan på en gång. Och vad mycket mer man hinner på en dag om man hoppar över slösurfandet och instagram-kollandet dagarna i ända. Och vad mycket mer man hinner njuta av livet, och sina barn, när man faktiskt upplever det man har omkring sig! Jag brukar begränsa mig till att som mest ladda upp något, men försöker alltid att låta bli att kolla flöden och läsa bloggar osv när jag är med henne. Är hon med sin pappa så kan jag ta en paus för mig själv och lite slösurfning och dom är ju rätt sköna dom också hihi.

Jag och det roligaste, dyrbaraste i mitt liv ❤️

20131007-145214.jpg

0 reaktioner till “Påminnelse of idag!”

  1. Så tänkvärt! Och jag måste bli bättre. Tänk att denna telefon ska vara så beroendeframkallande. Tack för påminnelsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *