Plötslig ångest…

VI ÅKER JU PÅ LÖRDAG!!!! Ja, det slog mig precis, att nu pga förkylningsskiten så har vi förlorat 2 dygn som annars hade gått åt till packning och förberedelser. Maken får köra på i 180 för o hinna med allt vardagsfix stackarn, jag kan inget alls göra, hoppas jag orkar hålla lite tempo imorn iaf för annars får vi nog glatt köpa allt vi behöver på plats. Inte för att mamman ogillar att shoppa, meeeen jag vill hellre ha med oss det vi redan har så vi kan köpa annat haha ^^ Nya kläder till mig tex, ser ut lite som en lodare mer ofta än jag skulle önska… Känner att alla mina kläder, eller ja, det som inte är nytt, börjar vara så himla småslitet och tråkigt. Nån gammal kaffefläck som knappt syns men som man själv vet om, lite solkigt och nopprigt och sånt därnt trök! Hoppas kunna fynda mycket fint i Turkiet!

Haha snacka om att komma ifrån ämnet! Men det gjorde ju inget. Imorgon står handling och påbörjning av packnig på schemat. Måste även leta rätt på solskärmen till vagnen och prova både mina och Selmas badkläder, i värsta fall måste vi handla även sånt. Och är jag inte kry nog för att klara sånt, ja då får jag helt enkelt stå ut ändå! Det måste ju bara bli gjort, men man kan ju hoppas att jag inte behöver må så här kasst… om jag skulle ta och försöka sova nu kanske, maken ska sova inne hos Selma inatt så jag får sova ostört, gud hur länge sen var inte det!? Och det kommer säkert göra susen, massa vitaminer i form av jouice, frukt och ingefära och så gott om vila och sömn. Mat har jag svårt o få i mig när halsen är sån här… men har lyckats äta lite iaf.

Ett par bilder på oss från Chalkidiki, Grekland i maj i år ♥ Att doppa fossingarna i Medelhavet vad alldeles underbart för oss alla tre tror jag, det verkade då som så. Jag får försöka påminna mig själv om det imorn när jag vill säga upp mig och skita i o resa nånstans, att det kommer vara värt det, 10 gånger om när vi väl är framme. Vi gillar ju verkligen att resa hela familjen, och såklart blir våran bebis sjukt berest med 2 utlandsresor innan 1-årsdagen, vi tackar syrran som ”tvingade” iväg oss på Greklandsbröllop för det 😀 Vet inte om jag sagt det, men jag kan varmt rekommendera Grekland som resmål med småbarn! Gud sicket barnkärt folk ♥ Och himla smidigt, alla är så hjälpsamma. Vi var i Thessaloniki och Chalkidiki och semestrade, inte dom vanligaste semesterorterna men åk dit! Haha, jättefint var det minsann! Vi var även i en by då bröllopet stod men där finns inget för turister som inte har familj där 🙂

IMG_7618

IMG_7620

PS. Vart tusan har den där hatten på bilden tagit vägen?!?! LETA LETA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *