Regn på en torsdag ♥

Nu hoppas vi bara på sol på själva midsommarafton, vilket ju faktiskt är idag… klockan har passerat midnatt så glad midsommar sverige! Vi ska fira med grill med lite vänner och två bröder, jag ska göra hemmagjord chilensk potatissallad och vi hoppas på sol!! Då tar vi våran portabla grill och sätter oss på en filt i solen med grillgott och potatissallad i högsta hugg! Dock tror jag inte jag satsar på små grodorna i år… ^^

Så denna dag, vi åkte till svärmor, men på buss för regnet ville inte sluta falla. Jag hittade en väska till P&L (alhamdulillah!!!) så nu kan jag äntligen börja packa! Jag satt barnvakt åt en busig men mot slutet trött liten J och sen vart det tårta, med grädde och jordgubbar! MUMS! Väl hemma hade vi en light-dejt, gjorde egen grekisk sallad och kollade på ”He’s just not that into you” vilket var en asbra film! Nu ska vi slänga huvet i kudden och prata halva natten ^^

090618Jeans från Cheap Monday, second hand skjorta, min Guess-väska,
MC-jacka från H&M och så ballerinas köpta på en bakgata i Riga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *