Resevagn till salu

Ja nu är våran resevagn, som jag verkligen är toknöjd med till salu. Helt enkelt för att jag är sugen på en ny haha! Tänkte om nån av er är intresserad innan jag lägger ut den på blocket..? Den är använd en sväng till Turkiet och på ett par shoppingturer här hemma. Den är fortfarande i superskick, jag kan ärligt inte se några skavanker (förutom lite svagt synliga fläckar) den funkar som den ska och vi har som sagt varit toknöjda med den. Den har svängbart hjul i fram som går att låsa åt ett håll. Jag har kört med den i snö och med hjulet låst funkar det helt okej! Varukorgen är ordentligt stor och rymmer mycket som inte lätt ramlar ur tack vare höga kanterna. Vagnen väger endast 7,6 kilo och är 59,5 cm bred. Jag älskar att samtidigt som den är så smidig, lättkörd, blir liten ihopfälld och tar sig fram i dom flesta trånga utrymmen utan problem så är den rejäl ändå. Den klarar Istanbuls terräng utan problem, dvs ojämnt underlag, höga trottoarkanter, snäva svängar osv.

Brickan vid handtaget är perfekt för det man behöver hela tiden, typ mobil, napp, ett paket servetter och vatten har vi ofta haft där. Ryggstödet går ner i nästan plant liggläge och fotstödet är reglerbart med en liten fotplatta precis ovanför framhjulet. Det finns solskärm, tittlucka/vädringslucka i ovansidan av sufletten och när ryggen är i liggläge så kan man öppna upp hela bakstycket och få jättebra ventilerat i vagnen vid varmt väder. Det finns 5-punktssele med borttagbara axelband, båge och grenband. Dessutom skickar vi med ett vitt myggnät som vi köpte till, som täcker hela framsidan av vagnen.

Vi har tänkt oss runt 500 kronor för vagnen! Mejla mig på hayalblogg@gmail.com om du är intresserad 🙂

vagnen

0 reaktioner till “Resevagn till salu”

  1. Assalamu Alaikum, precis en sån vagn jag behöver! Synd att jag bor så lång borta, åker till Turkiet på måndag. Har en resevagn, men den har blivit ”rostig” och låset är inte jättebra heller. Får stå ut med den 1 månad i Turkiet, sen får den hamna i soporna =)
    Fee Aman Allah!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *