Rösta

Nu har vi varit och gjort våran plikt, hela familjen. Och jag vill starkt uppmana er att göra detsamma!! Det ligger i allas våra intressen att fascister och nazister inte vinner mer mark än den dom tragiskt nog redan vunnit… Jag kan inte fatta hur kort minne europeer kan ha?!?! 73 år… Rösta kära läsare, rösta!!

När jag valde parti så var mitt första steg att fundera ut vilken politisk fråga jag prioriterar allra högst. Miljön! Det valet var enkelt och när man vet det så var valet av parti också enkelt.

20140525-132106.jpg

0 reaktioner till “Rösta”

  1. Jag fattar inte att det är så många äldre pensionärer som röstar på SD! Mina släktingar med respektive som sympatiserar med dem är alla över 80! Det var ju deras BARNDOM för sjutton! Och även om korttidsminnet avtar med åldern, så brukar långtidsminnet och SÄRSKILT minnet av barndomen bli skarpare! Som minnet av hur det skakade i marken som av en jordbävning när man bodde nära Norska gränsen och Norska byar blev bombade av Nazityskland! Det har jag fått berättat för mig väldigt målande. men när man är över 80 kan man ju se det som andras framtidsproblem om intoleransen skulle trappas upp till inbördeskrig och världskrig igen. Då blir det inte ”bara minoritetsgruppernas problem”, tillslut blir det alla Européers problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *