Selma 7 år ♥

Så har vi en 7-åring i huset.. min älskade, fantastiska, magiska, underbara… min första bebis! Tänk att det var hon, hon som gjorde mig till mamma. Tänkt tillbaka så mycket på när jag var gravid med henne, och det kändes som att hon aldrig skulle vilja komma. Så till slut kom hon, efter många dygn med pinvärkar, flera sovdoser och fler timmar i badet är jag ens kan drömma om att räkna, så kom hon ♥ Jag har aldrig mött nån som hon, hon var den bebisen som visste vad hon ville från första veckan i livet. Andra föräldrar pratade om att bebisarna började ”trotsa” och visa sig bestämda när dom blev 1 år. Selma föddes bestämd, viljestark och med en sprudlande sprakande energi som liksom aldrig tar slut. Hon dansar sig fram igenom livet och varenda promenad och handlingsrunda vi någonsin tagit, hon flyger upp på varenda klättringsbar höjd och peppar sina vänner minst lika bra som hon själv klättrar ♥

Selma, tack för att du är just du! Tack för att du är världens bästa Selma, och en magisk unge att få vara mamma till. Att få följa dig är en sån himla glädje och ära, och jag ser så mycket fram emot att se vart våran framtid ska bära och hur du kommer utvecklas, hur vi kommer utvecklas. Allahumma bariik min älskade älskade unge, alhamdulillah för dig ♥♥♥

IMG_3921

IMG_3932

IMG_3951

IMG_3952

2 reaktioner till “Selma 7 år ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *