Selmas nya favvis ♥

Köpte denna till Selma idag när vi var ute på prommis, hon valde den själv ♥ Vi slank nämligen in en snabbis på barnens hus för o kika på en resevagn till sommarens två utlandsresor, den vi kikat på fanns såklart inte. Men hittade denna, Selma fick välja färgen genom att jag höll upp den här och en rosa men den färgglada var roligast såklart 🙂

20120214-180030.jpg

0 reaktioner till “Selmas nya favvis ♥”

  1. Jag har två frågor som jag hoppas att du kan svara på inshaAllah. Hur mycket av storlek 50 köpte du till Selma? Jag är rädd att köpa för mycket eftersom kläderna i strl 50 ser så små ut men sen så är jag rädd att 56 kommer vara för stort!

    Samma fråga gäller blöjor, köpte du många i storlek newborn eller gick du direkt på storlek 2, dvs dem som är för 3-6 kilo :)? Hoppas att du kan svara inshaAllah 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *