Sista kvällen före 1 år ♥

Ikväll har jag för sista gången nattat en Eva som inte är 1 år än… imorgon fyller hon 1 år och det känns ofattbart, magiskt, läskigt, sorgligt, underbart och lite som alla andra dagar just nu… allt på samma gång. Vi är i en oerhört hektiskt period så jag hinner knappt ta in att hon fyller år imorgon, och det blir ju inget firande imorgon iom Selmas skolplikt och att maken måste jobba. På lördag ska vi göra något mysigt bara vi 5, jag tänker att Eva nog skulle älska badhuset, så det får nog bli det ♥

Min lilla mini… redan ett helt år… allahuma bariik! 1 helt år har passerat sen jag låg med värkar och födde fram henne, födde Eva, allas våran älskade underbara mini… förlossningen med Eva alltså… den var verkligen något av en helt annan kaliber! Jag har inte klarat av att publicera en förlossningsberättelse än men jag känner att det kommer. Snart. Jag börjar vilja skriva ner den, jag har liksom haft den upplevelsen för mig själv en tid och det har nog behövts, men nu, vill den komma ut.

En förlossning som följde 0 av förlossningshandböckernas regler förutom den då, att bebis till slut kom ut. Men i övrigt var på ett annat sätt än alla andra förlossningar jag upplevt och läst om.

Tillbakablick, på dagarna kring då Eva föddes. Magbilderna tog jag 4 dagar innan Eva föddes, dagen efter jag tog dessa bilder dog min morfar och kanske var det all gråt som satte fart på värkarna… men jag är så glad för alla fina magbilder jag fick till denna gång, tittar på dom ofta. Förlossningsbilderna likaså! Min man lyckades till och med ställa kameran på en fönsterbräda så att jag har film från den halvtimmen då hon föddes och precis efter. Är så himla glad och tacksam för det! Obeskrivligt!

Hur kan det redan ha gått 1 år…?!?!

1 reaktion till “Sista kvällen före 1 år ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *