Sjalträff

Idag har jag och barnen hostat en bärsjalsträff hemma hos oss. Så rackarns trevligt alltså! Bara en massa härliga mammor och barn, bärsjalar, bärselar, mat, fika, kaffe så långt ökat kunde nå. Helt underbart sätt att spendera en måndag ♥ Förra gången vi hostade sjalträff så glömde jag helt bort att ta fram mina sjalar ens en gång, idag kom dom fram. Mina vackra sjalar, som Elias just nu typ aldrig vill sitta i. Saknar att sjala! Hoppas han vill snart igen. Det ger så mycket energi att sitta och prata med likasinnade alltså, bästa medicinen på den där tristessen som jag bloggade om häromdagen. Som jag ju nästan aldrig känner av.

Nu finns här en smärre mängd städning och disk att ta tag i och ikväll kommer svaren på era frågor insaAllah, så passa på att ställa frågor om ni ännu inte hunnit gjort det. Frågestunds-inlägget är några inlägg ner nu, kanske tom hamnat på sida 2, men scrolla så hittar ni det.

Dagens momspo. Sammetstights till detta och så ett par raggsockar var en perfekt sjalträffs-outfit. Sådär så jag kände mig riktigt fräsig och riktigt bekväm, en spenderar ju en del tid sittande på golvet med många småttingar hemma så det ska va mjukt o skönt.

170123 outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *