Sjönk djupt ner i sängen

image

Nya sängen!! Helt underbar!! Alla får plats ❤️

Vi bestämde oss för mysnattning idag, samtliga familjemedlemmar la sig samtidigt i nya familjesängen. Hur härligt som helst! Tanken var ju att vi skulle stiga upp, få lite gjort, men vi sjönk djupt ner. Maken somnade före barnen tom o jag ligger o lyssnar på centrifugen o ska strax kliva upp o hänga tvätt och äta några mandariner sen krypa direkt ner igen. Vilken sinnessjuk månad vi har just nu! Vart lite för mkt nu. Vilket märks. Tydligt. Vi är så trötta! Men förhoppningsvis är vi lite piggare imorgon, när det blev så pass tidigt sänggående idag. I övrigt har dagen gått i ett, stressad har jag känt mig, ville hinna med alla måsten men hann knappt hälften. Frustrerande som fasen! Vet inte om jag ens orkar ta tag i dom imorn igen eller om ja ska göra en favorit i repris o sätta mig i soffan på öppna imorn igen haha! Strunta i alla måsten. Nej nu snurrade den klart, maskinen. Upp me mig!

1 reaktion till “Sjönk djupt ner i sängen”

  1. Men vad roligt för er!!
    Hur bred är sängen? Vi har också en Ikea madrass, den bästa modellen som fanns för två år sen, den med olika zoner för kroppen m.m. Men vi får knappt plats för mig, maken och lilla Nathalie (2år). Och vi är inte alla så breda som vuxna haha, galet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *