Slö som aldrig förr…

Jag är så sjukt slö idag!! HELT SLUTKÖRD!! Tur att man inte gifter sig så ofta alltså för det har verkligen varit mycket att göra, lite att sova och mycket stress! Sen har vi ju haft fullt upp med att umgås med min släkt veckan efter bröllopet så vi har packat och jobbat på nätterna så då blev det inte heller så mkt sömn, men det var det värt! Nu har jag iaf ägnat hela den här dagen åt att bara ta igen mig, mer eller mindre frivilligt, men så fort jag lägger ner huvudet så somnar jag. Lägger mig på soffan för att kolla bloggen eller tv och somnar så fort huvudet träffar armstödet! Haha dom har nog knappt sett mig vaken idag.

Men jag kan stolt meddela att jag har pratat lite Turkiska redan idag 😀 knackligt och svårt som jag vet inte vad, men, jag har vågat prata! Det brukar annars ta mig typ en vecka att våga öppna munnen, men detta gjorde jag bra!

Angående diskussionen om min slöja, kanske är dags att fundera på vart den är på väg!! Jag tackar så otroligt mycket för alla fina råd och tips och stöttande ord, men vadan denna diskussion? Jag förstår inte ens varför ni diskuterar så hetskt mot varandra (inte alla, utan ett fåtal) utan jag bara står här och känner mig helt utanför. Och det känns helt absurt att folk för min talan till höger och vänster och försvarar mig till höger och vänster!! Jag kan prata för mig själv, och jag kan försvara miig själv. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig vilken storm detta skulle dra upp, men å andra sidan så förväntade jag mig starka åsikter, men ni som försvarar mig mot vad systrar i islam råder mig till, det kan ni lägga av med… mina systrar i islam är mina systrar, dom vill mig väl, och jag är evigt tacksam för allt stöd jag får från dom!!

0 reaktioner till “Slö som aldrig förr…”

 1. Selam Aleykum syster, jag vill bara säga att inte ta åt dig alla onödiga kommentarer om att det du gjort är haram och jag vet inte vad. Ditt beslut har ingenting med oss andra att göra (jag respekterar den till högsta grad), det är endast mellan dig och Allah.

  Slöjan är bara ett tyg, den visar inte din personlighet, man kan fortfarande äga en fin karaktär utan den – en karaktär och mänsklighet som Allah uppskattar, vilket är det viktigaste. Känner man inte för slöjan djupt från hjärtat bör man ta det lugnt, det finns ingenting som säger ”Antingen så börjar man bära den helt (för alltid) eller aldrig…”

  Inshallah, blir du en flitig bärare av slöjan igen, men ”Vadå?” om du inte gör… ditt hjärta, din moral och etik, förtrolighet och genuinhet emot Allah är det största som spelar roll – och även det har inget med oss andra att göra.

  Mashallah, du är en fin tjej. Jag skulle rekommendera http://www.harunyahya.org (en turkisk sida) som handlar om islam, livet och allt möjligt annat… den finns på engelska också: http://www.harunyahya.com . Där kan du även ladda ner gratis böcker författat av Adnan Oktar under smeknamnet Harun Yahya. Det gör du här: http://harunyahya.com/en.m_book_index.php?order=nameAsc

  Kramar <3 😉

 2. Lycka till med turkiskan! Det är bara att kämpa på och passa på nu när du är i Turkiet:) Det blir lättare ju mer du pratar på. Och jag tycker att du är jättefin, med eller utan slöja så är du en vacker människa.

 3. Mashalla väldigt fin blogg & du gör den mycket finare..
  Jag skulle bara meddela dig om en sak att du har tagit
  de rätta valet & jag tror nog oxå att du oxå tycker det
  lycka till med allting och fortsätt vidare med den
  här fina & vackra bloggen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *