Sömn

Ni vet dom där dagarna när en hela dagen bara fantiserar om att få sova? Så kommer kvällen och en lägger sig på soffan, äter choklad och kollar på serier till midnatt. Såna kvällar. Ögonen går i kors men chokladen smakade gott och stunden för mig själv gjorde gott. Nu ska jag göra morgondagens smoothie, gör en variant med ett par deciliter havregryn i och massa annat gott (grönkål, kokosolja, massa bär mm) så blir den en toppenfrukost ocj så smidigt att mixa ihop nu o sen in med kannan i kylen och så bara mixar jag den i en minut imorgon bitti igen. Så mina barn äter lyckligt ovetandes typ grönkålsgröt till frukost imorgon haha! Och en limpmacka.

12 reaktioner till “Sömn”

  1. Sarah: Hur klär sig en flicka? Hur klär sig en pojke? Förklara gärna. Jag tänker så att varje människa är fri att klä sig i dom kläder hen gillar och föredrar. Båda mina barn väljer kläder själva i princip, inom vissa ramar jag sätter upp.
   Mina barn klär sig som barn, dvs i storlekar som passar deras kropp och som funkar att leka och röra sig obehindrat i

 1. Så du tycker att de är Oke att din son har klänning.. snälla nån låt kille vara kille och tjeje vara tjej.. för blanda ihop de här också då är de väl inte skillnad i utseende om en tjeje går runt i Kill kläder … du är blind om du inte vet vad tjeje kläder är och kill kläder är

  1. Zina: ja min son får ha klänning om han vill. Han är inte mindre pojke för det, könsorganet har vad jag vet inte ett skvatt med kläderna att göra. Man tappar inte snoppen för att man går i klänning… blind? Snarare kritisk till uppdelningen på klädbutiker och tycker snarare att man kan klä sig i det man trivs i. Man måste inte göra som ”alla andra” eller som butikerna vill vet du…

 2. Det finns många nackdelar med det du gör mot din son 1. Det kan göra så stor intryck på honom att han kan bli homosexuell eftersom du lär honom art gå i tjejekläder och detta säger jag av erfarenhet. 2. Han kan hata det när han bli äldre och hata dig bara för det.
  Låt honom välja själv när han blir äldre om han vill klä sig i kvinnliga kläder kan han göra de men då är det hans val och inte ditt. Man måste alltid tänka öppet när man uppfostrar sina barn och inte gör de man själv tycker och tänker för detta är individer som växer och kommer ha sin åsikt och vilja om man lär dom bara de man själv tycker och vill kan de förstöra för barnet.

  1. Alltså HERREGUUUUUD!!! SubhanAllah jag vet inte ens vart jag ska börja?! Att vara öppen är ju att låta han klä sig i det han gillar!!! Finns i min mening inget som heter tjejkläder, det är BARNKLÄDER. Och kläder har INGET med sexuell läggning att göra öht!!

   Den enda här som inte tänker öppet är du, som påstår att det bara finns ett sätt att klä pojkar på!? Pinsamt…

 3. De du gör kommer din son tycka är pinsamt har man ögon kan man se skillnad. Inom islam om du är muslim finns det ett sätt att ta på pojken en annan att ta på flickan. En pojke kan inte gå med slöja tillexempel. Så tänk innan du agerar.

  1. Så vänta nu, för att jag låter mina barn välja sina kläder själva så kommer min son hata mig och han kommer tycka det är pinsamt? För det första, är du synsk påstår du?

   För det andra, min dotter går i jeans och sånt ibland, menar du att hon inte kommer skämmas och hata mig? Varför är det så hemskt för en pojke att ha rosa? Är tjejer mindre värda då menar du? Eftersom pojkar som tar på sig tjejkläder klär ner sig… det är nåt att skämmas för om en pojke har en tröja från tjejavdelningen enligt dig? Och det du nämner från islam gäller vuxna, inte småbarn! Och vad jag vet finns inga restriktioner gällande vem som får och inte får ha svarta kläder med guld-ananasar på…

 4. Snälla du nu har du missförståt en hel del.. färger har inget med detta att göra jag pratar om de kläder som man ser är för tjejer som kjol klänning och de speciellt designas för flickor. När du lär honom redan nu att ta på sig tjej kläder istället för att förklara men på ett sätt barn han kan förstå tex ”titta här detta är finare för dig” och visa honom en pojkplagg. Så kommer att fortsätt med det för de är så han kommer att uppfostras. Och igen färger som rosa har inget med pojke och flicka att göra.

  1. Fast det var inte många årtionden sen som kvinnor inte fick gå i byxor… saker och ting förändras. Och du besvarade inte hela min kommentar. Jag anser det viktigare att uppfostra goda världsmedborgare än att peta i exakt vad dom klär sig i. Dom är små, kompetenta individer som själva kan prova sig fram och utforska sin egen smak och sen kommer dom klä sig i dom kläder som dom vill oavsett hur jag har klätt dom när dom är små. Jag är 30 år och under alla dessa 30 år har min mamma försökt lära mig att välja praktiska kläder, vilket jag ändå aldrig gör. Jag är fåfäng när det kommer till kläder och har alltid varit det.

   Barn som tvingas klä sig på ett visst sätt (oavsett hur ”fint” man lägger upp det) är det dock mer troligt att dom sen gör uppror och klär sig i raka motsatsen till vad föräldrarna vill. Ett barn som alltid respekteras och får ha lagom mycket frihet behöver nog inte göra lika kraftfullt uppror. Sen är alla individer vet du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *