Söndag ♥

Vi har spenderat dagen hos mamma/mormor och varit ute ute ute, jättehärligt! Vädret har varit fantastiskt idag med strålande solsken och sällskapet också. Jag är helt slut nu dock, har väl inte varit nåt energiknippe alls idag, tack för den pms, men haft det bra ändå. Selma njöt i fulla drag hela dagen, grymt härligt att vara ute på landet lite! Åka spark, klappa kaniner, hästar och katter, leka i snön och busa och gosa med mormor o Anders. En kanondag! Ikväll har jag haft egentid med en kladdkaka, önskar den hade botat in pms men icke. Kanske är den borta imorn så godnatt fina ni ♥

IMG_9904

IMG_9872

IMG_9932

IMG_0262

IMG_0274

0 reaktioner till “Söndag ♥”

  1. Har du provat att byta preventivmedel Tess? Det brukar hjälpa enormt mot pms besvär. Hjälpte mig att byta bort de hemska minipillerna (exlutena heter de typ). De gav mig blödningar som varade i 2 veckor! Usch o fy säger jag bara. För vissa passar vanliga p-piller bättre än minipillerna o tvärtom. Nästa gg ska jag prova sprutan… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *