Söndag kväll ♥

Just nu sitter jag och kollar på Blod Diamond, sjukt bra och mkt berörande film! Kan inte bestämma mig om det var en bra eller dålig idé att se den, för hur bra den än är så krossar den mitt hjärta en bit… skulle ha sett nåt som fick mig att må bra med det var ju den här som gick på tv ikväll. Utanför mitt fönster så fullständigt vräker snön ner idag igen, galet mysigt och så vackert så jag blir tokig! Hoppas bara att jag kan ta mig till jobbet imorgon utan större problem.  Kissen sover just nu bredvid mig så djupt så han stundvis snarkar som en betongborr, helt otroligt, den lilla kissen och det enorma ljudet!!

Sen vi la en filt vid elementet åt Pelle går han sällan därifrån ♥

pellesplats

Från våran balkong har vi just nu den mest underbara vinterutsikt ♥

mktsnömedblixt

mktsnöutanblixt

skogen

gården

underlyktan

Nu ska jag fixa iordning en del saker och jobba lite snabbt sen sova ♥ XoXo0 reaktioner till “Söndag kväll ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *