Sovande Bebis ♥

Bebisar som sover är ju det allra sötaste som finns!! ♥ Denna lilla prins, Diyar lilla lillebror J är hos oss över dagen för dom tapetserar om hemma hos dom! Underbart med en liten bebis i huset!! ME SO HAPPY!!!

100_7330blogg

Men, nu har denna lilla prins sovit i TVÅ TIMMAR!! Jag vill leka och mysa också…. inte bara veta att en bebis ligger och är så söt han bara kan vara i vårat sovrum… jag är lite ego ^^ men seriöst, när han kom vid 12 hade han inte kunnat sova för dom bankade o hade sig så mkt hemma hos han när dom tapetserade, så han somnade så fort jag började vagga honom, och han ska bara stanna till 17 ungefär…. vakna plz…

Dessutom har vi ett fett behov av att börja träna J för o sitta i bärsjal! Han kommer få sitta i sån hela vägen till Turkiet i princip, bara han inte är ett sånt barn som hatar den fullständigt, och han har aldrig suttit i en förut! Jag har en som jag har fått av storasyster, men den har vi inte använt på J nånting! Jag måste träna på o knyta och J måste träna på o bli buren så så han vet vad det handlar om!

Jaja, jag får iaf litegranna gjort på datorn, om man ska se det från den ljusa sidan…

0 reaktioner till “Sovande Bebis ♥”

  1. Wow, snyggt du ändrat i headern! Me like! 😉
    Jag är en elak jävel och brukar väcka bebisarna lite oskyldigt.. Man vill ju kunna gosa med dem! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *