Spackel och första familjemiddagen

Idag har varit en fullspäckad dag. Jag började dagen med att köpa spackel när jag lämnat barnen. Tog med mig en massa färgprover hem och har under dagen hunnit spackla båda sovrummen och klädkammaren uppe, med stor hjälp av min mamma ❤️ Och sen efter jag häntat barnen spacklade jag blivande lekrummet/gästrummet på nedervåningen samt ena vardagsrumsväggen. Imorgon ska jag köpa färger, tejpa och förhoppningsvis hinna måla sovrummen uppe åtminstone! Alltså det är ju verkligen i tajtaste laget men, en 3-barnsmorsa är liksom snabb och effektiv. Annars är man förlorad haha! Det får jag ändå ge mig själv känner jag…

ikväll kom även maken till huset för första gången sen visningen. Julhandeln är ju en blessing and a curse alltså, självklart är vi superglada att det går bra för firman. Samtidigt är det härligt när maken hinner vara hemma och sova och äta med oss. Men nu är det snart deadline för att beställningar ska hinna fram före julafton. Så, imorgon kommer han hem när posten stänger kl 18 och sen är det ledig fredag som gäller. Ledig som i – hämta sängar på ikea haha.

Första familjemiddagen i huset såg ut såhär. Maken köpte med färdigslizad pizza eftersom vi inga bestick har i huset. Än. Eva satt på spisen och åt (spisen var ju iaf avstängd så…) och det var total cirkus! Men samtidigt SÅ mysigt! Vårt nya hem, här ska vi nu leva och bo… magiskt!

1 reaktion till “Spackel och första familjemiddagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *