Stockholm i mitt hjärta ♥

Idag har jag såklart lekt rumpan av mig vissa stunder, jag o N har haft galet kul!! Vi har gjort funny faces, vi har gosat massor, och vi har lekt, och vi har varit doktor åt sjuka gosedjur och shit va mysigt jag har haft det idag alltså! B är också ett galet charmigt litet barn, han kan bara sitta och titta på oss och smälla av världens största leende och skratta ett mkt kluckande och sött skratt! Jag döööör dom är så söta ♥

Sen fick jag även ha en liten stund ensam med min storasyster idag, inte att förglömma att även om vi älskar barnen och helst inte vill vara ifrån dom en minut så behöver vi ju få vara bara systrar ibland också, inte så ofta, men ibland ♥ En promenad från kungsträdgården och till stadshuset (vart till och med lite längre) längs med vattnet vart det och i solnedgången och till och med lite is på vattnet så var det så vackert! Kallt, men vackert och superkul tjejsnack!

Todays hijab ♥

100207-hijab

Bilder från våran promenad ♥


IMG_6917

IMG_6920

IMG_6923

IMG_6929

0 reaktioner till “Stockholm i mitt hjärta ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *