Stor och liten ♥

Det har hänt! Jag och Selma har köpt våra första på pricken matchade skor! Det vart så när vi skulle köpa vinterskor till Elias, han hade sett ett par av Selmas urväxta Kuoma-kängor och ville så gärna ha exakt dom men dom var för små för honom. Så han vart så himla nöjd och stolt när han fick sina alldeles egna Kuomas. Så himla gulligt masaAllah! När jag höll på o prova hans skor på honom så såg jag ett par boots på rea i Selmas storlek och SÅ himla coola! Selma vart dökär i dom hon med, dom är så fluffiga och sköna inuti och dom har ju fransar. Himla lycklig tjej ♥ Och där stod jag och bara kände att guuuuud så läckra skor! Jag hade också velat ha ett par. Vart allmänt sugen på nya skor till mig själv så vi gick ett varv bland damskorna också och där stod ju ett par exakt likadana i min storlek! Tyvärr inte på rea haha, men helt ok pris ändå. Jag kunde dock ICKE motstå, så jäkla coola skor, och så får vi matcha, jag och min favorittjej ♥ Alltså jag som var en sån skofantast innan jag fick barn (och fick skänka bort exakt alla mina skor då mina fötter växte en storlek permanent) känner att jag kanske håller på att väcka sovande skomonstret inuti mig haha!

img_8303

Matchande boots från Duffy till stor och liten ♥

3 reaktioner till “Stor och liten ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *