Storhandla ♥

Hann precis hem till bönen alhamdulillah! Vi har varit och storhandlat ^^ Vi har handlat två överfulla kassar med mat, mestadels frukt och grönt och så massa köttfärs, det fanns för 29:90 per kilo på ica ju, haha vi köpte fem kilo! Blattefamiljen har anlänt 😉 Nu ska jag be igen och sen ska vi laga våran übergoda tacos tillsammans, sen sitta och mysa hela kvällen med Bones eller filmer och käka tacos och massa goda (och nyttiga) snacks som vi har inhandlat, åh jag ser så fram emot denna kväll!

Natta promenerade med oss idag, det vart en lång promenad för att komma till Ica! Först till posten som ligger långt borta, sen bort till ica, inne på ica sprang vi runt ett bra tag innan vi var färdiga och sen tog vi bussen hem. Vi hade tänkte gå, men våra kassar var extremt tunga, och vi har alltid extremt tunga kassar, men vi hade inte fått hem dom där om vi gått! Stackars Natta, helt runt-släpad ju… men det är så trevligt att ha med Natta så jag var ju tvungen o flörta med henne så hon skulle följa med ^^

En fråga till er som bor i eller är mycket i turkiet… Finns det tacogrejjer att köpa där?? Vi har varit på massor av matbutiker och jag har aldrig sett, och jag skulle verkligen älska att kunna göra tacos även när vi är där. Typ tacosås, tortillas, tacokrydda och sånt 🙂

0 reaktioner till “Storhandla ♥”

  1. Jag har letat som en jävel efter tacokrydda!! Men jag har inte hittat nagonstans.. Det finns bara taco natchos, det jag har sett!! ;( Dock finns det en mexikansk restaurang i bağdat cad.. Jag hör av mig om jag hittar na tacos nagonstans, jag velat gjort det flera ggr.. men jag tvivlar att det finns! Kanske i nagon special handel i Istanbul

  2. Duuu, det är något jag har letat efter under dessa två år jag har bott här! Det enda jag kan hitta är såklart grönsaker, köttfärs som jag mixtrar med köfte hariçi för att få lite kryddig smak på köttfärsen. Tacoskal har jag dock inte sett, men bröd att rulla i finns såklart 🙂 Taco chips finns det på dom flesta mataffärerna och dom smakar ungefär som i Sverige. Dock har jag inte hittat tacosåser, men det borde väl finnas någonstans tycker man? haha. Annars kan man säkert röra ihop en egen stark sås av alla kryddor 🙂 Men visst vore det härligt om det var lika enkelt att laga tacos i Turkiet som i Sverige!!

    Sen måste jag säga att jag gillar din blogg och jag tycker du är en riktigt cool och stark tjej. Jag är också muslim men jag har inte kommit så lång att jag ber och bär slöja varje dag. Jag är lite nyfiken (om man får fråga) hur det kommer sig att du bestämde dig för att bli muslim? Har det med din man att göra eller har du haft funderingar kring islam länge? Hur tycker du att det har varit att gå från icke muslim till muslim? Var det svårt för dig att börja bära slöja i början?

    Dumma frågor, men jag tycker du är väldigt cool, modig, stark, inspirerande osv osv 🙂
    Jag diggar dig och din blogg, keep doing what yooure doing! 🙂

  3. Taco sas finns pa migros. Tortilla brod finns. Taco krydda har jag inte sett men man kan ju gora egen. Pa macro market har dom mycket europeiska varor. Allt ar ju valdigt dyrt forstass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *