Sushi kultur

Alltså alla gävlebor, ni måste testa Sushi Kultur! Det kan ibland vara omöjligt att komma fram på telefon, det kan ibland va så att dom stänger en halvtimme tidigare pga slut på mat!! Men sushin är brutalt god! Det var proppfullt med folk därinne när maken köpte sushi åt mig idag, han hade inte kommit fram på telefon så han fick beställa på plats. Men det är ju så värt det när sushin smakar såhär överdrivet gott. En kan ju alltid hoppas att dom snart öppnar ett till ställe i stan! 

Och detta med sushi gravid… jag har inte ätit det när jag väntade Selma eller Elias, men efter att ha insett att det är den enda maten jag kan tänka på utan att få kvälningar så har jag nu ägnat 4 dagar åt att läsa allt som finns att läsa om sushi och graviditet och kommit fram till att det är safe. Alltså jag har läst flera timmar om dagen. Apropå min ångest osv. Men jag måste kunna äta iaf 1-2 måltider i veckan som jag inte tvingar ner och sen halvlägger mig för att inte kräkas… tack vare grundlig grundlig research så kan jag numera äta sushi som gravid utan att det ökar min ångest. Alhamdulillah! 

Ikväll vart det middag all by my self dessutom, maken somnade när han nattade Selma så det vart jag, New Girl på Netflix, sushi och ett doftljus. Himla skön kväll faktiskt. 

1 reaktion till “Sushi kultur”

  1. Åh sushi som är så otroligt gott!! Jag saknar ett riktigt riktigt bra sushiställe här i Östersund. Det finns många. Men ingen som är sådär WOW. Kanske får ta och besöka Gävle snart… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *