Sushilunch och Body Shop

Idag hämtade jag Selma 12, direkt efter hennes lunch. Jag och Elias var lediga, hade ätit sen lång frukost och därmed inte hunnit äta lunch än. Direkt efter hämtning så skulle vi ner på stan och handla (troligtvis) det sista vi behöver till bebisen. Kardborre för att fästa skötbädden på tvättmaskinen och tyg för att sy en babywrap till babyskyddet av. Väl framme på stan så kryper det fram att Selma är vrålhungrig då hon inte gillat lunchen idag, Elias börjar bli hungrig han med… jag hade planerat matigt mellis men tänkte om. Varför inte passa på liksom? Selma har tjatat så länge om sushi och är ju i skolan 5 dagar i veckan nu, missar därmed alla buffeer. Så när man är på stan med två hungriga barn och alla älskar sushi? Då äter man sushi! Bestämde jag. Idag. Båda barnen blev helt överlyckliga!

Och jag tro på riktigt inte att vi nånsin upplevt ett så lugnt, mysigt och härligt restaurangbesök, jag och barnen. Det utbryter ju gärna kaos alltså. Men Selma börjar vara så stor, båda var så hungriga och lite trötta så vi satt, vi åt, vi småpratade. Selma hämtade påfyllning själv, sen hämtade hon kakor till sig och Elias själv. Himla himla mysigt! Och så gott! Älskar att jag har två barn som delar min kärlek för sushi alltså, helt perfekt ju. Pappan vill inte ens smaka haha.

Sen kunde vi, mätta, belåtna och efter att ha lånat restaurangens toa, inhandla det vi behövde i lugn och ro (nästan!). Vart även ett besök på Body Shop och mina klåfingriga, nyfikna barn lyckades charma personalen så pass att hon hjälpte dom prova en jordgubbs-body butter som dom älskade. Och sen gav hon dom en liten provburk med sig hem och dom var helt överlyckliga igen! Så himla fint av henne! Den fina, varma gesten gjorde verkligen stor glädje både för barnen och mig. Ni vet när man känner ”snart river mina barn butiken, jag måste betala och komma ut” och så bara fångar nån upp deras intresse på ett sätt som en själv inte ens tänkt på och med den personens hjälp så vänds hela upplevelsen… perspektiv utifrån alltså. Ibland den bästa gåvan en kan få, mitt i en butik, höggravid, med två småttingar med sig ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *