Tekakor ♥

Nu har jag bakat tekakor så hela köket blivit överfullt med tekakor och fötterna är helt överonda ♥ Blev totalt 32 tekakor, och känner jag oss rätt så räcker väl det i max tre dagar så då får jag baka igen, så gott ju! Gjorde dock världens fail och drog på bakmaskinen på högsta hastigheten med i princip bara mjölk o lite havregryn i, utan locket på såklart… ni kan ju föreställa er, jag fick mjölk o havregryn på hela mig, även i håret, på hela diskbänken, på kakelväggen, på golvet… herregud vilken syn! Haha nu äre ju roligt men då vart jag typ gråtfärdigt.. Skulle ha sagt åt maken att knäppa kort, men nästa gång kanske ^^

Nu har jag duschat o gjort mig pretty och sitter med fötterna i högläge och väntar på Angelica ♥ Hon ska komma och vara med mig idag och vi hade tänkt gå ut o gå i solen, men nu har det blivit rätt mulet så vi får se hur vi gör. Äter även på min andra tekaka och dricker lite ramlösa till, mumsigt värre! Receptet jag använder till tekakor är Leila Lindholms och ni hittar det HÄR ♥

thekaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *