Therese 31 år

Det var inte bara Eva som blev 9 månader idag. Jag fyllde också 31 år. Och har spenderat dagen med att kitta barnens garderober inför hösten, blivit bjuden på lunch av min ena syster, jobbat några timmar medans Eva sov, kokat färssås till mina barn och käkat tårta med min mamma. En helt vanlig dag, med lite extra guldkant. Och dagen till ära kunde jag med gott samvete skicka upp maken att byta bajsblöjan som Eva levererade före kl 6 imorse. Pga en ska inte byta bajsblöjor före 6 på sin födelsedag. Det står typ i grundlagen! Nu är jag trött som bara den, alltså jag skulle verkligen behöva sova ok iaf några nätter i månaden… så jag tror jag ska önska mig sömn! Sömn och vackra bärselar och suffletter haha! Elias var första dagen tillbaka hos dagmamman idag också, känns så himla konstigt att vara ifrån Selma och Elias på dagarna igen!

Vad har ni gjort idag?

1 reaktion till “Therese 31 år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *