Tisdag

Idag tog vi oss ner på stan, jag och Elias. Får spunk av o sitta hemma o han är faktiskt nästan helt frisk, hostat nån enstaka gång inatt bara. Det var en rejäl men kortvarig sjuka denna, för både mig o barnen iaf. Provade lite byxor till mig men hittade inget som var det jag söker. Sen tog vi en varsinn varmkorv och tog bussen hem. Blåser sviiiinkallt idag, igen. Men solen skiner iaf så det är väl alltid nåt. Härligt att få komma ut en liten stund och lufta sinnet lite. 

Elias har fått sitt första par helt egna solglasögon och han älskar dom. Såklart. Elsa och Anna på ju. Selma har fått ett par likadana, en storlek större och blåa dock. Syskonmatchnings-nörd! Haha. Elias hade sina på sig hela tiden vi var ute idag, och han var så nöjd. Promenerade och samlade skatter och busade. Lilla hjärtat. Passar på att få gå i sitt tempo när Selma är på förskolan. Nu ska vi strax hämta hem henne, äntligen! 

Ska bädda om Elias som sover i vagnen en aning och packa ner lite mellis o så skuttar vi iväg. Hoppas ni har en bra tisdag hörrni! Ignorera gärna mina otroligt fantasilösa inläggstitlar igår o idag ^^

1 reaktion till “Tisdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *