Torsdag

Torsdagen började med en Selma som verkligen inte ville till förskolan, men idag lirkade vi dit henne ändå. Vi blev sittande på hallgolvet med henne och gosade, pratade, busade, klädde på och lät henne ta den tid hon behövde. Sen var hon ok med att gå. Jag är lite småkrasslig samt behövde handla så det var verkligen fördelaktigt för henne med föris just idag. Mitt tålamod är sådär när jag är sjuk alltså… Hon ville dock försäkra sig om flera gånger att jag faktiskt tänkte hämta hem henne klockan två, såklart jag gör ju!! Älskade unge!! 

Sen fick jag sällskap på affärn av min soulmate Natha och Edla, båda barnen sov i vagnen hela promenaden och handlingen och det kändes väl inte helt fel haha! På prata ostört i tre timmar samt faktiskt hinna komma ihåg allt jag behövde handla. Skönt! Vi gillar ju långa storhandlingar tillsammans, vi två, det blir så mkt roligare o storhandla ihop! Packade min stackars Kronan vääääldigt full haha, kom hem, åt en skagenbaguette och packade upp matvaroro o sen var det dags o hämta hem Selma. Elias ville gå själv, så i tid hann vi inte till föris haha. Trots att jag tyckte vi var ute i god tid men men, får bli ännu godare tid nästa gång ^^ 

Vi lekte ute en stund, sen hem o gjorde muffinsen i inlägget under detta. Kollade på lite tv i en hög i soffan och sen vart det en av mina favvisar till middag. Falafel! Alltså jag skulle kunna äta det varje dag! Mums filibabba!  En liten kvällskopp kaffe och lite duplo och lite racertävling, tandborstningskrig, insmörjningar, en lååååång saga och mys och nu sover barnen! Soffan here I come.

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *