Trött

Idag är jag trött. Elias har sovit dåligt i månader och dom senaste nätterna så har det liksom blivit 70ggr värre. Han vaknar och skriker rakt ut en gång i kvarten. Hela natten. Jag är helt slut. Inatt tog maken över vid 4 så 3 timmar fick jag iaf. Bättre än inget. Men jag är SÅ trött. Jag vet inte ens vad som är fel denna gång, men ungefär samtidigt som sömnen vart så kass så började han få rejält mycket mer humör. Han får typ 20 utbrott i timmen, utan att överdriva. Så jag gissar att det hör ihop för alvedon hjälper då inte, så inge ont som ligger bakom. Jag tycker alltid att det är mer utmattande och frustrerande när jag inte kan se ett tydligt skäl till sömnbristen. Som nu, när man märker att NÅT är FEL, han mår ju dåligt, men vi kan inte hjälpa honom för vi vet inte ens vad det är. Man kan inte förutse hur länge det ska hålla på o man kan inte konkret hjälpa honom… Och vi blir ju supertrötta föräldrar av att inte sova, såklart, som alla människor. Inatt slocknade jag med honom på en kudde på smalbenen, sittande i soffan, vaknade efter en stund med SÅ ont i nacken. Nej det här blev ett riktigt klagoinlägg. Nu sover han o jag har drickit så mkt kaffe att jag inte kan somna, såklart. Typiskt! Så jag ska väl ta tag i lite sysslor och ta ett bad. Få lite vila för kroppen även om inte knoppen kan sova. 

Min älskade älskade pojke… Önskar så för allas skull att jag kunde hjälpa dig! 

 

3 reaktioner till “Trött”

  1. Hej!! Det är ju jättejobbigt att inte få sin sömn.Jag tycker det låter som att din lille Elias drömmer mycket o på grund av detta vaknar o skriker..Det börjar ju små barn göra redan före året alltså vakna plötsligt o vara ledsna utan att man kan upptäcka någon förklaring till det hela.Det hände så med mina barn ibland. Hoppas det ska bli bättre för Elias o er föräldrar

  2. Oj låter som min pojke kan bete sig då och då på nätterna men då ligger det smygallergier bakom som bara visar sig genom störd sömn (lilla magen får ju ont såklart och då blir det så) dessutom har han tyst reflux vilket också gör sömnen katastrofal, men nu får han medicin. Tänker om det kan vara någon fysisk orsak till att Elias sover dåligt? Men om det bara är tillfälligt är det ju såklart inte så, men om han alltid sover kasst kan det va värt att överväga tex komjölkprotein som ofta ställer till det hos så små.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *