Tula Willow

Wooohooooo!! En Tula Toddler Willow är nu hemklickad och på väg hem till oss!! Dansar firardans här hemma idag 😀 Den är såååå himla vacker den här selen alltså. Är typ besatt av att bildgoogla den haha. Förhoppningsvis kommer den komma snart snart, att hoppas att den hinner fram innan helgen är nog att hoppas på mycket men jag hoppas ändå såklart! Så spännande att testa nytt! Bild lånad och sele finns att köpa på knyt-an

tulawillow-1

5 reaktioner till “Tula Willow”

  1. Salam.jag undrar om du fortforande är muslim? För det varit ramadan nu en hel månad men du knappt nämt islam. Istället roat dig/er med kolla tv serier o.sv

  2. Systern som kommenterat där uppe – har du totalt missat hennes inlägg om ramadan (flertalet) och hur hon läser i Koranens budskap? Din kommentar gör mig illamående, hur kan man tänka så illa om en människa och totalt ignorera sånt som visar på motsatsen och bara anta det ”värsta”? Jag vet inte hur jag ska nå fram till dig men för Allahs skull syster som kommenterat, den sortens beteende skadar bara dig själv och andra i längden och är inte något som vi muslimer ska uppvisa eller ens ha i vårt hjärta! Må Allah förlåta dig blir så otroligt ledsen 🙁 jag vill verkligen att du tänker efter och rannsakar dig själv innan du försöker rannsaka Therese på helt felaktiga grunder dessutom. Är du själv helt syndfri eller? Vi alla syndar men på olika sätt och din kommentar visar på att du har något allvarligt i ditt hjärta att ta itu med. Blir seriöst helt gråtfärdig av såna kommentarer. Och nej det du skrev är absolut ingen naseeha för det är inte så man ger en naseeha. La hawla wala qowwata illah billah.

  3. Förutom att det inte är naseeha så är det inte ens en normal fråga utan det är en anklagelse och ett totalt ifrågasättande om någons islam(!!!!) inbyggt i en ”så kallad” frågeform. Det är så man skäms!

    1. ❤️ såhär är det, anledningen att ja bloggar mer om att vi ser på tv än när jag gör saker som har med islam att göra är att jag kan blogga framför tvn o då skriver ja vad jag gör just då. Islamiska saker kräver dock mer koncentration och därför bloggar jag inte samtidigt o därför nämns sånt mindre ofta i bloggen.
      Hur man bör och inte bör kommentera ”offentligt” kan man ju även lägga lite eftertanke bakom, och ska man fråga något så fråga det på ett nyfiket och inte dömande sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *