Turning 30

Idag fyller jag 30 år… och ända tills imorse så tänkte jag att shit va skönt det blir att fylla 30, då måste man väl bli tagen på allvar. Så slog det mig imorse att näe, jag är fortfarande lika mycket kvinna idag som igår. Dom som är assholes kommer liksom aldrig ta mig på allvar och alla rimliga människor har ju tagit mig på allvar i många år. Sen fortsatte jag med min dag, haha! Nåväl, det har ju varit en väldigt mysig dag! Maken fixade gofrukost imorse före jag skulle till jobbet, sen dök min mamma och storasyster och syskonbarnen upp här utanför dörren nu på kvällen. Med händerna fulla av pizzakartonger och sushipåsar och sjöng! Så himla kul överraskning! Det vart en riktigt mysig kväll och sällan har jag sett så mycket sushi alltså… mums! 

Nu är kl 21, gästerna har gått hem för en liten stund sen och jag sover nästan sittande haha… detta med trötthet när en är gravid liksom! Och jag somnade ändå direkt jag kom hem från jobbet, på soffan haha… 
1 reaktion till “Turning 30”

  1. Åh grattis i efterskott!! Är själv gravid i V 12 med andra barnet och jag skulle seriöst kunna leva på avokadosushi varje dag! Det är nått särskilt med riset, avokadon och så den där salta sojan… verkar som att du fick en fin födelsedag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *