underbar tisdagsafton ♥

Jag har nu precis diskat klart efter en underbar tisdagsafton tillsammans med fina Angelica ♥ Hon kom hit vid halv fyra i eftermiddags, och då satte vi direkt igång att baka semlor som vi båda dreglade sjukt mkt efter hela tiden! Degen luktade gott, och ja, ni vet hur det är när man bakar nåt man är så sugen på. När semlorna jäste så slöade vi i soffan och när semlorna äntligen var färdiga så slog vi oss ner framför Knight and Day och åt två semlor var… jag kan meddela att jag och Angie gör världens godaste semlor! FETT GODA ALLTSÅ!! Jag dog lite… Vi pratade om allt vi inte hunnit prata om sen vi sågs sist i december och till slut var vi båda så trötta att vi i princip låg ner i soffan, med magarna fulla av mumsiga semlor ♥

angie

semlaaa

Receptet på semlorna kommer imorgon, nu är jag helt slut så nu ska jag gå och sova ♥ NATTI

0 reaktioner till “underbar tisdagsafton ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *