Ute med vagnen ♥

Haha jag insåg precis en sak, våran vagn passar maken bättre 😉 jag ser ut som en plutt! Hahaha min pärla då, så taskigt! Jag hade en lättare melt-down i samband med att vi bytte till sittdelen och ”ville” köpa ny vagn, för helt plötsligt vart ju vagnen så mkt större och klumpigare men nä… Selma ÄLSKAR sin vagn! Jag tycker att vagnar med ergonomisk sittdel är snyggare nu för tiden (it grew on me…) men Selma tycker det är så roligt att kunna röra sig lite i sin vagn. Luta fram, luta bak, åla runt lite och tugga på bygeln osv så vi ska absolut inte byta vagn! Dessutom är det här ju en så sjukt snygg vagn, har jag kommit på igen haha. Kommer ju få en skitsmidig resevagn här så småningom dessutom, får se vilken, men som förstahandsvagn så är EL nitro city perfekt för oss ♥

strollerus

0 reaktioner till “Ute med vagnen ♥”

  1. Esselamu aleykum, systern från sthlm här! Tänkte bara tipsa dig lite ang. barnvagnar och ergonomiska sitsar, jag tror och är nästan 100% på att du kan fästa en ergonomisk emmaljunga sits på din chassi(om det skulle kännas aktuellt för dig), r nämligen lite barnvagnstokig jag med,.och har bytt mellan 10 st med mina två barn, har en ergonomisk crescent nu. Men dock har ergonomiska sitsar inte alls lika mkt plats som vanliga sitsar, men snygga är dem! Jag läste i en blogg, allt om barnvagnar att man kunde fästa olika sitsar på nästan alla nyare emmaljunga chassi, så man kan mixa om man vill! fast . tycker din/selmas vagn är jätte fin å med elodie details ! Bara lite barnvagnstokiga tips! elhamdulillah ni är en sådan fin family, mashallah! Puss på selma! Waselam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *