Utmattning

Jag börjar inse mer och mer att jag efter alla månader som en ny 3-barnsmor, med allt kaos med vägglöss och sen efter det flytt. Jag har helt enkelt varit helt utmattad. Lidit av utmattning. Livet har varit kaos och nu börjar vi få rätsida på alltihop igen. Alla har hunnit vila och återhämta sig lite. Även om låg väg återstår. Men, alla flyttlådor utom dom med tavlor är nu uppackade. Trädgården har fått sig en rejäl omgång. Jag känner att jag dom flesta dagar hinner djupandas och komma ner i varv. Och dom där blogginläggen som jag utlovade för så många veckor sen, dom bubblar inom mig och vill komma ut. Men för nu, hej! Ja allt är bra här, förutom den där utmattningen. Har jag några läsare som hänger kvar trots min långa vila?

Jag vill få ordning på design och allt, men ett steg i taget…

15 reaktioner till “Utmattning”

 1. Ta hand om dig! Å så klart vi finns här! Tufft att vara helt slutkörd, du gjorde rätt att stanna upp och ta en paus och leva i nuet.

 2. Jag är kvar och önskar dej att krya på dej, jag har själv varit utmattad och vet hur det är jag har fått tänka om helt och hållet och önskar ingen få känna som jag gjorde. Jag hoppas du får vila och tid att ladda om batterierna.

 3. Så klart att jag hänger kvar,har läst din blogg sedan långt innan Selma föddes.Ta hand om dig finaste

 4. Klart man är kvar! =) Vila tills du känner dig redo att ta upp bloggen igen. Det är viktigt med återhämtning!

 5. Jag själv har haft utmattning o 3 småbarn. Vet hur tufft det är men glöm inte att Allah är med dig alltid.

  Tips: stresskola via din vårdcentral. Massa kramar till dig ♡

 6. Jag är kvar:) går in på din blogg varje dag i hopp om att har ett nytt inlägg och att du mår bra. Ta hand om dig!

 7. Hoppas allt är bra med dig! Huvudsaken du vilar upp dig och mår bra och landar i ditt mående innan du uppdaterar bloggen! Saknar dina inlägg och bilder från ditt liv och dina fina barn. Fina du!
  Vi är kvar och kikar in lite då och då <3

 8. Går in här lite då & då för o se om de uppdaterats något.. ingenting än. Men jag hoppas ni alla mår bra in sha Allah ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *