Vackra ♥

Att titta på dom här bilderna som min svåger tog på oss på syrrans bröllop gör mig själaglad ♥ Inte nog med att vi är världens bästa familj, vi 3 mot världen, mina allra mest älskade.. vi är dessutom så sjukt snygga haha 😀 Min älskade familj, hela min värld, kärleken går inte att beskriva! Hela familjelivet och relationen har liksom fått en kick av lite utlandssemester och glammigt bröllop. En paus ifrån vardagstugget med allt vad det innebär, det som jag till 99% älskar men som ändå blir påfrestande.

MiFamilya

Att få tid till bara varandra, få njuta av solen, få gå på bröllop och uppleva nya platser och äventyr tillsammans, det stärker familjen ♥ Selma visade sig vara en riktigt rese-prinsessa precis som sina föräldrar, och ja, just nu är det skönt att vara hemma i vårat bo, men vi längtar tills den 11 augusti då vi drar till Istanbul! Nu är batterierna fulladdade och vi tänker bränna dom på att grilla oss igenom sommaren.

0 reaktioner till “Vackra ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *